Skip to content

Bröllopsfotograf Göteborg

Fotograf Linus Eriksson

Vill ni ha unika bröllopsbilder som ni kommer att glädjas åt livet ut?

Jag har en stor passion för bröllop och följer gärna med i det glädjerus som ett bröllop ger. Som fotograf är jag mycket noggrann i både planering och utförande. ​Jag vill mer än gärna vara er bröllopsfotograf Göteborg. Se fler bilder i mitt galleri.

Bröllopsfotograf Göteborg

Alla bröllopsfotograferingar är olika. Platser skiljer sig och Brudpar har olika önskemål. Man planerar det mesta i förväg, saker som vilka typer av bilder man ska ta, vilka platser man kommer använda sig av, vilka vinklar man kommer att ta bilderna ifrån mm.

Det man däremot inte kan styra är vädret, som avgör jättemycket för hur bilderna blir i slutändan. Vilken typ av ljus, är det solsken, var står solen någonstans, var finns det skuggor mm. Det är såklart lättare att få hög kvalitet på bilderna ju mer man är förberedd och ju mer back-up planer och rutin man har. Exempelvis bör man redan ha planerat in att det kan regna och var man isf ska ta bilderna.

Bröllopsfotograf Göteborg.

Slott, Parker, Öppna fält brukar ge bra bröllopsbilder så det kan vara en stor idé att leta upp sådana ställen och försöka ta bröllopsporträtten vid en sådan plats. Har platsen en personlig anknytning så blir det extra kul för brudparet att få bilder på sig själva från den platsen. Här nedanför är några exempel på bra platser på att ta bröllopsporträtt i eller runtomkring Göteborg.

Bröllopsfotograf Göteborg

Fotoplatser för Bröllopsfotografering i Göteborg

Delsjön

Runt sjön kan du få fina bröllopsporträtt. Idyllisk för bilder med blänk och speglingar. Det finns längre broar för den som vill få porträtt vid en bro. Både över sjön och där man har vass och sunkmark mellan. Här finns även skog, gräsplättar och klippor.

Bohus Fästning

För dig som vill ha en unik plats att fotografera på så är Bohus fästning ett jättebra alternativ. I fästningen finns tunnlar & gångar. Ruinväggar. Vallgrav och gräsplättar runt om. Torn och fina trappor. För dig som har möjlighet att filma/fota uppifrån så är fästningen enormt vacker med hela sitt område.

Masthuggskyrkan och Skansen kronan

En Kyrka som har härlig textur är Masthuggskyrkan. En byggnad med gammal stil uppe på härliga klippor. Kyrkan är stor invändigt där man kan få bra översiktsbilder uppifrån.

Vid Skansen Kronan, som är en gammal 1600-tals fästning, kan man få riktigt unika bröllopsbilder med Kanoner och torn i bakgrunden. Valv med fin väg, samt en ordentlig utsiktsplats. Om man vill så kan man arrangera bröllop inne i fästningen.

Brännö

På Brännö i Göteborgs skärgård har man goda möjligheter till bra bröllopsporträtt. Här finns många fina stenar/klippor precis intill havet. Du hittar även sandstränder, gräsytor, bryggor och annat fint.

Hanhals Holme

Hanhals Holme är ett fint område i Kungsbacka som ligger ute vid havet.

Trädgårdsföreningen västergörland

Trädgårdsföreningen är en perfekt park för Bröllopsfotografering. Trädgårsföreningen är en 1800-talspark med härlig atmosfär. I hittar vi både Palmhuset & Rosariet. Palmhuset är en stor byggnad i glas & gjutjärn. I den tropiska värmen finns massor med exotiska växter. Rosariet är en av norra Europas främsta rosenträdgårdar. Här blommar 1200 rosarter och sorter i Göteborgs rosarium varje sommar.

Priser & Erbjudande på Bröllopsfotograferingar 2018 – Klicka här för att läsa mer

Call Now Button