Skip to content

Bröllopsfotograf Helsingborg

Fotograf Linus Eriksson

Ta dina vackra bröllopsbilder i en av Sveriges vackraste städer. Bröllopsfotograf Helsingborg.

Jag kan Helsingborg utan och innantill och vet de bästa platser och vinklar för att ta perfekta bröllopsfoto på er. Se bröllopspaket och priser på Bröllopsfotograf Helsingborg och kolla gärna på mina bröllopsbilder på bröllopsgalleri.

Bröllopsfotograf Helsingborg

Alla bröllopsfotograferingar är olika. Brudpar har olika upplevelser och intressen vilket gör att de har olika utgångslängen och ideer. Med mig så brukar man alltid ha ett möte där man går igenom hur brudparet vill ha det och där jag kommer med förslag och tips på ställen. Jag planerar sedan in så jag i förväg vet var jag ska ta bilderna och från vinka vinklar jag ska stå.

Det jag inte kan styra är vädret. Däremot planerar jag alltid för olika typer av väder. Var vi kommer att vara om det regnar. Om solen står på starkt, varifrån står solen, var finns det skuggor mm. Ju mer planering och back-up man har, desto mer flyter det på under bröllopsdagen.

Bröllopsfotograf Helsingborg.

Jag gillar öppna ytor med fin mjuk bakgrund. Blommor, träd, slott mm blir ofta bra i bröllopsbilder så bra parker är ofta att föredra. Har det en personlig anknytning till bröllopsparet så är det bara en fördel. Här nedan ser du några platser i Helsingborg som jag tycker är bra för bröllopsfotografering.

Bröllopsfotograf Helsingborg

Fotoplatser för Bröllopsfotografering i Helsingborg

Sofiero

Är nog det bästa stället i Helsingborg att ta bröllopsbilder på. Parken är stor men många möjligheter. Här är många olika typer av blommor. Öppna fina fält och även ett mycket vackert slott.

Kärnan

​För dig som vill ha unika bilder så är Kärnan och terrasstrapporna ett bra ställe. Uppe i parken finns det mesta, så här är goda möjligheter till variation. Passa gärna på att ta en titt inne i rosenträdgården också, där det finns fina blommor.

Pålsjö Skog

Pålsjö skog har vacker natur. Skogen är stor så det finns många goda möjligheter här. Vid Pålsjö slott kan man hitta fria fält och här finns även Kärlekstunneln som kan ge riktigt bra bilder.

Furutorpsparken

Är en rätt tråkig park för bröllopsbilder större delen av året, men kommer man hit när Körsbärsträden blommar så kan man får jättefina bröllopsporträtt i denna park.

Krematoriet

Vid ett krematorium är kanske inte den plats man tänker sig att ha en bröllopsfotografering vid. Men För de som är ute efter riktigt bra bilder så finns här mycket goda möjligheter att få till riktigt vackra porträtt här.

Bröllop i Helsingborg
Bröllopsfotograf i Helsingborg
Helsingborg Bröllopsfoto
Bröllopsfotograf Helsingborg

Priser & Erbjudande på Bröllopsfotograferingar 2018 – Klicka här för att läsa mer

Call Now Button