Skip to content

Bröllopsfotograf Malmö

Fotograf Linus Eriksson

Letar ni efter en Bröllopsfotograf i Malmö som ger er det där lilla extra och som får era bilder att leva vidare för all framtid?

Jag är en fotograf med stor passion för bröllopsfotografering. Jag är noggrann och petig för att få fram det mesta ur fotografierna på varje bröllop jag tar. Läs gärna mer och se bröllopspaket och priser på Bröllopsfotograf Malmö eller kolla på mina bröllopsbilder i mitt bröllopsgalleri.

Bröllopsfotograf Malmö

Ingen bröllopsfotografering är lik den andra. Brudpar har alltid olika önskemål och platserna kan också skilja sig en hel del. Mycket planerar man i förväg. Var man tar bröllopsporträtten, vilka typ av bilder man kommer att ta, var man kommer stå/vilka vinklar man kommer att ta bilderna från under dagen.

Däremot kan man inte styra den kanske viktigaste faktorn för bra bilder, dvs vädret. Vädret avgör mycket för bilderna. Om det regnar, vilket typ av ljus, hur stolen står mm.  Ju mer man förbereder sig och ju fler backup-planer man har, ju lättare blir det att hålla hög kvalitet. Rutin gör att man vet när saker kommer att hända och var/när/hur man ska agera när det kommer att hända.

Parker, Öppnalandskap, Slott & vatten gör sig mycket bra i bröllopsporträtt, så därför är det lämpligt att leta upp några riktigt bra platser i närheten av där man ska gifta sig.

Bröllopsfotograf Malmö.

Gärna en plats som man har en personlig anknytning till: Här nedan kommer tips på en del bra platser att ta bröllopsporträtt på i Malmö

Bröllopsfotograf Malmö

Fotoplatser för Bröllopsfotografering i Malmö

Beijers Park

Beijers Park är en liten och mysig park i norra Malmö. Parken kan passa bra för bröllopsfoto då den har en damm med rätt öppen yta runt om, bland annat en liten kull som passar bra som bakgrundsmotiv. Snyggt träddäck och vass finns också att tillgå, och om man är där vid rätt tidpunkt på året så finns det även körsbärsträd i parken.

Bulltoftaparken

På Bulltoftaparken finns det goda möjligheter få bilder med brudpar med långt avstånd till bakgrunden och även kunna få till bilder med snygga vattenreflektioner.

Öresundsbron/Bunkeflostrand

Just för bröllopsporträtt är kanske inte Öresundsbron ett förstahandsval, men bron är trots allt ett landsmärke för Malmö som kan ge speciella bilder. Oavsett om man vill ha bilder på bron eller inte så finns det goda möjligheter för goda bröllopsporträtt ute vid bron och Bunkeflostrand. Söder om bron kan finns det vatten som man kan runda, vilket betyder att man har större kontroll, då man kan styra positionerna efter var solen befinner sig. Till Norr om bron kan man gå ut på udden och få riktigt bra bilder.

Slottsparken/Slottsträdgården/Kungsparken

En av de kändaste parkerna i Malmö. Parken är perfekt för romantik och bröllop. Här är gott om gräsytor, träd och vatten. Även en hel del broar. Malmöhus Slott ligger även i parken med stor vallgrav runt.

Pildammsparken

Den kanske mest lämpade parken för Bröllopsfotografering i Malmö. En stor park med mycket av det mesta. Här finns grönskande tunnlar, stor damm, vackra gångar med träd och växter, samt snygga byggnader.

Bröllopsfotograf Malmö
Bröllop i Malmö
Bröllopsfotograf i Malmö
Malmö Bröllopsfoto

Priser & Erbjudande på Bröllopsfotograferingar 2018 – Klicka här för att läsa mer

Call Now Button