Skip to content

Bröllopsfotograf Skåne

Fotograf Linus Eriksson

Jag tar minnesvärda bilder för att få er bröllopsdag att leva vidare i all evighet!

Jag är en fotograf i Skåne som verkligen älskar att ta riktigt vackra bröllopsbilder. Gå in på Bröllopsfotograf Skåne och läs mer. Att få fånga dessa fantastiska känslor på bild och göra bilderna så bra det bara går är det bästa jag vet

Bröllopsfotograf Skåne

Alla bröllopsfotograferingar är olika. Önskemål från brudpar skiljer sig både när det gäller typ av platser och vilken typ av bilder. Som fotograf planerar man mycket i förväg. Var någonstans man tar bröllopsporträtt, var man ska stå, vilka vinklar man vill ta bilderna från och vilken typ av bilder man ska ta under dagen.

Man kan däremot inte styra över väder. Vad gör man när det regnar. Vilken typ av ljus kommer det att bli, blir det starkt solljus, hur kommer skuggorna falla. Som fotograf blir det högre kvalitet på bilderna, ju mer man förberett och ju bättre backup-planer man har. Som allt annat ger rutin goda förutsättningar för att veta vad som kan inträffa och hur man ska agera när det inträffar.

Slott, parker, Vatten och öppna landskap är riktigt bra för bröllopsfoto. Bestäm gärna en plats till bröllopsporträtt där man kan variera sig mycket. Gärna en plats där det finns något som sticker ut.

Bröllopsfotograf Skåne.

Har man en personlig anknytning till platsen blir den mer speciell och känslofull för bröllopsparet. Nedan är några tips på bra fotoplatser för bröllopsporträtt i Skåne.

Bröllopsfotograf Skåne

Fotoplatser för Bröllopsfotografering i Skåne

Rya Kyrkoruin

Rya Kyrkoruin ligger i Eket i Örkelljunga Kommun. Kyrkan uppfördes i tegel och invigdes 1875 efter att ha föregåtts av en medeltidskyrka i slutet av 1100-talet. Ruinen har bänkar som står på rader varsin sida om gången, precis som i en vanlig kyrka, och är fortfarande ett ställe många väljer att viga sig på.

Intill Kyrkoruinen ligger Woodmans Country Club. En golfklubb med riktigt vacker golfbana, men fina dammar och broar. Det finns också många bok- och ekbackar. Här kan man lyckas få riktigt bra bröllopsbilder både vid ruinen och vid golfbanan.

Dalby Stenbrott

 Detta är väl ingen notorisk bröllopsplats direkt, men vill man ha annorlunda bröllopsbilder ska man kanske besöka Stenbrottet i Dalby.

Övedskloster, Veberöd

Övedsklostret vid Veberöd är en jättebra plats för bröllopsfotografering. Här finns allt. Stora, vackra byggnader, grönområde med vackra blommor, en vacker allé, skog och vid Vombsjön som ligger intill har man en jättebra sjö till bröllopsbilderna. Däremot kan man inte fotografera inne i slottet då det är privat.

Hovs Hallar, Bjärehalvön

För dig som gillar hav och dramatiska klippformationer är detta ett drömställe. Hovs Hallar hittar du på Bjärehalvöns norra del en bit utanför Båstad. För att komma ner till vattnet får man gå en bit. Ovanför finns gott om kullar med fin grönska. Men det är klipporna och havet man är ute efter om man ska hit, så man bör ha lite tid på sig för att få de unika bilderna.

Priser & Erbjudande på Bröllopsfotograferingar 2018 – Klicka här för att läsa mer

Ales Stenar, Ystad

I den sydligaste delen av Skåne hittar du Ales Stenar, som är en stenformation 67 meter lång och 19 meter bred. Stenuppsättningen uppfördes under Vendeltiden. Den är belägen 32 meter över havet precis vid sydkusten. Här är mest bara åkrar och gräs runt om, så det är inte mycket annat att fota förutom stenuppsättningen.

Fotevikens Vikingaby, Vellinge

I Höllviken kan du hitta en Vikingaby för dig som gillar lite äldre känsla och miljö i dina bröllopsbilder. Byn ligger vid kusten. Här finns små trästugor, hyddor och ett trätorn. En mysig liten by för dig som gillar lite annorlunda bilder.

Söderåsens Nationalpark

Söderåsen finner man i nordvästra Skåne. Själva åsen sträcker sig från Åstorp till Röstånga. Här hittar man skog, naturbetesmarker, torrängar, dalgångar och mossmarker. Ett populärt ställe på Söderåsen är Skäralid. Här finns en fin sjö och mysig natur runt om.

Brösarps Backar, Österlen

Ett stort landskapsområde med massor av fina backar och vacker natur.

Kullabergs Naturreservat

Mitt absoluta favoritställe när det kommer till landskapsbilder är Kullaberg. Här finns det mesta. Man får gå rätt långt för att komma ner till havet och klipporna, men det kan vara väl värt det. Är bara vädret rätt kan man få helt fantastiska bilder.

Har man inte tid eller orkar ta sig ner hela vägen till havet så finns det många andra saker som blir bra på bild. Här finns skog, kullar, klippor mm.

Trelleborgen, Trelleborg

Trelleborgen är en Vikingaby i Trelleborg. Borgen är gjord av trästockar. Det finns även en del trähus vid sidan av borgen.

Forsakarfallen, Degerberga

Forsakar är en ravin i Linderödsåsens östra sluttning i Degerberga, utanför Kristianstad. I Forsakar hittar man Skånes två största vattenfall. Ett på ca 8 meter och ett på ca 10 meter. Förutom det fina vattenfallet finns här vacker skog och fin mossa.

Bröllopsfotograf i Skåne
Bröllopsfotograf Skåne
Bröllopsfotograf i Skåne
Bröllop i Skåne
Skåne Bröllopsfoto

Bröllopsfotograf Skåne

Din bröllopsfotograf i Skåne. Kontakta mig för mer info

 

Call Now Button