Skip to content

Fotograf Helsingborg

Fotograf Linus Eriksson

Bröllopsfotograf Helsingborg

Jag har sedan några år tillbaka specialiserat mig på Bröllopsfotografering och ber er gå in och kolla på min sida för bröllopsfotografering eller gå in och se mina bröllopsbilder i mitt Bröllopsgalleri.

Från att mest fotografera Landskapsbilder i början har jag gått till att mest fotografera människor. Jag tar studiobilder om det önskas. Kan i rätt ljus bli riktigt bra bilder, men oftast föredrar jag att fotografera ute i vacker miljö.

 Har blivit förtjust i barnfotografering och att fotografera nyfödda bebisar. Finns få bilder som blir så vackra som en nyfödd liten unge. Men även barn och ungar i allmänhet är roliga att fotografera. Gravidfotografering kan också bli riktigt vackert. Både i studio och ute i härliga miljöer. Jag gillar att fotografera allt. Vad det än är, allra helst att testa nytt.

Barnporträtt | Familjeporträtt | Nyföddporträtt | Gravidfoto | Modell för en dag | Porträtt på Husdjur | Bröllopsporträtt | Företagsporträtt

Porträttfotograf Helsingborg
Fotograf Helsingborg Körkort

Fotograf Helsingborg Körkort

Behöver du bild för Id-handling?

Jag tar foto för Cv, Körkort, Pass och liknande. Kontakta mig för mer info.

Barnfotograf Helsingborg

Jag tar bilder på barn i alla åldrar. Både porträtt inne och ute i naturen i bra miljö.

Företagsfotograf Helsingborg

Företagsfotograf Helsingborg

Behöver ni bilder till ert företag?

Jag fotograferar lokaler interiört & exteriört. Jag tar även flygfoto och flygfilmer med drönare, samt porträttbilder på personal och liknande. 

Mäklarfotograf Helsingborg

Som bodstadsfotograf hanterar jag flera olika bildstilar, både interiört & exteriört. Behöver ni bilder från högre vinkel eller översiktsbilder över område så tar jag flygbilder med 20 mp.

Sport- & Eventfotograf

Eventfotograf

Med mycket erfarenhet i flera olika sporter så har jag bred förståelse och vet var och när dom bästa bilderna dyker upp. Jag har testat på många olika sporter. Varit domare i innebandy, fotbollstränare och lärare under mycket lång tid och även jobbat som idrottslärare under en längre tid.

Som tränare gjorde jag comeback 2017 och tränade Stattena IFs damlag tillsammans med förre HIF-tränaren Conny Karlsson, så under tiden i Stattena blev det rätt ont om tid för foto. Jag har nu lämnat mitt uppdrag i Stattena IF och kan satsa fullt ut som fotograf igen. 

 

 

Beachhandboll

OV arrangerar världens största Beachhandbollsturnering varje sommar. En riktigt rolig turnering att fotografera. Fullt med folk, välskött och bra organiserad turnering med hög puls. Som fotograf kommer du nära händelserna. Mycket action, rörelse och sand som flyger. Var försiktig med kameran bara så du inte får massa sand i den.

I början som fotograf så var jag runt och fotograferade alla event som man kunde komma åt. De här runtomkring Helsingborg som jag gärna tipsar om är:

Väla Motorgård

På Väla motorgård kan man fotografera Folkrace, Motocross, och go-cart. Motorgården ligger på Odalvägen på Välaby. Jag rekommenderar er att åka dit ut och fotografera när det är regn och dynga på banan.

​Vallåkraträffen & Bjuvsburnouten

Vallåkraträffen på Enoch Thulins flygplats är Skandinaviens största bilträff. För er som gillar bilar är detta ett måste att besöka och fotografera. Träffen hålls i augusti varje år. Jag har själv varit där några gånger. Tyvärr så kolliderar Vallåkraträffen oftast med Bjuvsburnouten som är ett annat roligt event att fotografera om man gillar motorsport. På Bjuvsburnouten kan man få riktigt härliga bilder med mycket rök och spräckta däck.

Vallåkraträffen

​Fotboll

Sportfotograf
 

I Helsingborg finns det mycket för den som gillar att fotografera fotboll. Helsingborgs IF är ju naturligtvis det största och kändaste laget. Men för er som inte kommer in som fotograf på Olympia så finns det mycket annat att fotografera. Helsingborg har massor med fotbollsklubbar, så det finns alltid matcher att besöka och fotografera under fotbollssäsongerna. Ett annat stort arrangemang i Helsingborg är Eskilscupen som 2017 har 50-års jubileum och är en av Sveriges största fotbollsturneringar. Stan är alltid full med folk i augusti när Eskilscupen spelas

Helsingborgs IF
Djurfotograf Helsingborg

Fotografering av husdjur

Vill du ha bild på ditt favoritdjur?

Inget djur är för stort eller för litet. Jag kan ta bilder från små möss till stora hästar, både ute och inne.

Flygfoto Helsingborg

Flygfoto & flygfilmer med drönare. Jag har en drönare med mycket bra kamera som kan ta högupplösta professionella bilder till er.

Fotoplatser i och i närheten av Helsingborg

Jag är född och uppvuxen i Helsingborg. Har bott i staden större delen av mitt liv, så jag känner till alla dom bästa platserna. Både inne i stan och utanför. Ett av mina favoritställen för landskapsbilder är Norra Hamn. Nära och snabbt att ta sig dit från mitt hem. Samtidigt som jag gillar vatten och speglingar i havet och vackra solnedgångar utan massa störande moment i vägen.

Vill man åka lite längre för att få fina landskapsbilder så rekommenderar jag att ta sig till Kullaberg eller Hovs Hallar. Båda ställena är rätt så lika med klippiga berg utmed havet. Kullaberg ligger vid Mölle utanför Höganäs och har, förutom klippiga berg, fin skog och en snygg fyr som kan vara värd att få på bild. Hovs Hallar ligger lite längre bort, utanför Båstad.

Helsingborgs Djurpark- och lekpark

Helsingborgs djurpark som ligger på Rausvägen 677 utanför Påarp har en del att fotografera för den som gillar att fotografera djur. Förutom en hel del fåglar och en del vanliga Svenska djur så har dom även Kängurus, Reptiler, Pelikaner, Flamingos, Alligator, Näsbjörnar & Lemurer

Helsingborgs Djurpark

Fotograf Helsingborg Pris

Priserna är olika beroende på vilken typ av fotografering det gäller. Enklast att ni skickar iväg en förfrågan så skapar jag en offert, eller om det är något mindre jobb så får du besked om priset direkt.

Call Now Button