Skip to content

Fotograf Malmö

Fotograf Linus Eriksson

Bröllopsfotograf Malmö

Jag fotograferar bröllop runt Malmö och övriga delar av Skåne. Letar ni efter en duktig och seriös bröllopsfotograf så tveka inte att kontakta mig. Ni kan även se mer av mina bröllopsbilder i mitt galleri (sidan tar tid att ladda) eller läsa mer på min bröllopssida.

Jag tar porträttbilder i och utanför Malmö. Både inomhus och utomhus. Trevligast är oftast att ta bilder ute i vacker natur.

Porträttfotograf Malmö
Fotograf Malmö pris

Fotograf Malmö Pris

Mina priser för fotografering är från 2 800 kr för porträttfotografering och flygfotografering. Bröllopsfotografering är från 12 000 kr, 6 000 kr för bröllopsporträtt (ej lördagar under högsäsong).

Fotograf Malmö Barn

Vill ni ha fina bilder på era barn är jag rätt fotograf för er. Hör gärna av er för mer information.

Företagsfotograf Malmö

Företagsfotograf Malmö

Jag fotograferar för företag. Behöver ni bilder av er verksamhet så kontakta mig för offert.

Jag har erfarenhet av allt från porträtt på personal, interiör- exteriörbilder, flygbilder och produktfoto.

Mäklarfotograf Malmö

Jag fotograferar både interiört & exteriört samt flygbilder med 20 mp upplösning. Kontakta mig för att veta mer.

Sport- & Eventfotograf

Eventfotograf

Hyr in mig för fotografering av ert event. Det kan vara både större och mindre event. Jag har mycket erfarenhet som sportfotograf, musikevent och andra tillställningar.

Kontakta mig för förfrågan att fotografera under ert event.

Djurfotograf Malmö

Fotografering av husdjur

Vill du ha bilder på ditt favoritdjur? Jag är van vid att fotografera såväl stora som små husdjur. Kontakta mig för förslag på bilder.

Flygfoto Malmö

Jag har lång erfarenhet av flygfoto i Malmö och har den kunskap och de tillstånd som krävs för att få flyga kommersiellt. Pris från 2 800 kr

Fotoplatser i och i närheten av Malmö

Malmö har många fina platser att ta bra foto på, både för porträttbilder och för den som vill ta fina landskapsbilder. Här nedan kommer förslag på några bra platser där man kan ta bilder.

Jag kommer fylla på fler platser efter hand.

Öresundsbron

Bron är ett vanligt objekt för fotografer och turister som är i Malmö. Framförallt vid solnedgångar kan det bli riktigt fint.

Kungsparken

Kungsparken runt Casino Cosmopol är ett bra ställe med många olika platser för att få till riktigt bra bilder. Framförallt vackra bröllopsporträtt.

Pildammsparken

Pildammsparken är precis som Kungsparken en riktigt bra park att få till fina bröllopsfoto och andra typer av vackra porträtt.

Fotoplatser i Malmö
Call Now Button